Blogs germans de creació en disseny i reflexions

Agermanat amb el Blogs:
http://iphoneografia-sergi.blogspot.com/
http://reflexionsaleatories.blogspot.com

Aquest Blog també forma part de la cadena de blogs per la independència:


dilluns, 24 de setembre del 2012

LA DIADA DE 2012


La Diada Nacional de Catalunya celebrada a Barcelona, amb catalans vinguts de tots els racons del país, va ser un acte on, entre sis-centes mil i un milió i mig del poble de Catalunya es va manifestar per la independència. Era pont, feia dia de platja i molta gent no va poder venir, però tot i així va ser apoteòsic.

Catalunya camina. La relació amb Espanya és cada vegada més i més tensa i cada vegada més hi ha nervis, però és cert que ells no recapaciten i es fa difícil pensar que un dels dos països recularà del seu camí emprés.

El govern espanyol vol mostrar-se fort, segur i inflexible, però ja comença a mostrar signes de dubtes davant la seguretat que mostra el poble català i el seu govern. A més a més hi ha dubtes en alguns partits catalans com el PSC que semblava posicionat clarament però que té corrents interns diversos.

Els militars comencen a reaccionar, el feixisme comença a moure's i qui es fa dir intel·lectual, cosa de la que en alguns casos està sota seriosa sospita, ja comença a treballar.

A Catalunya, gent de tots els colors està amb la majoria. Hi ha il·lusió, dubtes, esperança. Però es vol anar a una passi el que passi, i això dóna força i seguretat. 

Com diu l'Assemblea Nacional Catalana, Catalunya serà el que la seva gent vulgui que sigui. Europa i el món n'estan expectants.

1 comentari:

  1. El Telenotícies de les nou de la nit de TVE va situar en cinquè lloc d'importància la notícia de la massiva manifestació de la Diada. Unes 600.000 persones, van prendre els carrers de Barcelona per manifestar-se per la independència de Catalunya. La xifra la converteix en la marxa més massiva de les celebrades fins avui a Barcelona. No obstant això, el telediari de TVE va considerar que la informació era menys rellevant que altres assumptes. Desenes d'usuaris han criticat a la xarxa social Twitter la decisió de TVE i han destacat que la cadena britànica BBC si va obrir el seu informatiu amb la marxa de la Diada . "La BBC considera notícia d'obertura un esdeveniment que TVE no.
    Alguna cosa fa pudor a Torrespaña ", deia un dels missatges." El Telediario de La 1 de
    TVE seria capaç de parlar sobre l'últim discurs d'Allende abans que sobre la independència catalana. L'endemà al matí, gairebé tots els diaris del món, menys ABC i La Gaceta, treien en primera plana les espectaculars imatges de la Diada. La reflexió està feta, portem molts anys sent menyspreats pel govern d'Espanya, però ara ho sap tothom, no ens podran aturar.
    La frase diu que el cor té raons que la raó no coneix, siguem doncs conseqüents i utilitzem el cor i el cervell per dur a terme allò que desitgem per a Catalunya.

    ResponElimina