Blogs germans de creació en disseny i reflexions

Agermanat amb el Blogs:
http://iphoneografia-sergi.blogspot.com/
http://reflexionsaleatories.blogspot.com

Aquest Blog també forma part de la cadena de blogs per la independència:


dilluns, 9 de setembre del 2013

EL CAMÍ DE LA LLIBERTAT

Els que som independentistes convençuts des de sempre, ara mateix com aquell que diu estem enlluernats. Feia molts anys que somiàvem arribar a un moment com aquest en el qual el tema és al carrer amb absoluta normalitat i amb el govern espanyol que n’està al cas i jo fins i tot diria que un xic espantat. Ho tenim a tocar!

No malpenseu, no discrimino per pedigrí, al contrari, són benvingudes totes les persones per a sumar, per a fer camí plegats i donar així visions diferents i pluralitat en el concepte de país. Benvinguts per tant. Tots som al mateix vaixell i necessitem moltes mans per a remar ben fort.

Però no serà fàcil. Per això és tan important la VIA CATALANA de dimecres dia 11 de setembre.  Amb la Via no aconseguirem res, s’acabarà, marxarem cap a casa i llestos, i a esperar el ressò internacional que pugui tenir.

De tota manera, aquests darrers dies el Conseller Santi Vila de Territori i Sostenibilitat parlava de la realitat històrica inqüestionable com és el fet de formar part d’una dualitat, la qual cosa facilitarà molt poder entendre el concepte Castella - Catalunya, segur, a nivell internacional. El Conseller Mascarell de la Conselleria de Cultura parlava també d’anomalia històrica.

Sigui com sigui, el poble només podem fer que accions pacífiques per a ser vistos i escoltats al món. Això si, no només una a l’any. Petits gestos com les cadenes arreu del món, o d’esportistes, o altres ens ajuden molt. Per exemple la cadena de Blogs.

El “crack” definitiu rau en l’acceptació del referèndum vinculant per part del govern espanyol. Sembla impossible, però hauran de cedir als ulls de la comunitat internacional. Són en un moment molt feble i s’ha vist recentment amb la decisió del COI de no concedir l’olimpíada 2020 a Madrid, més per un tema de depressió de la imatge d’espanya que per altra cosa.

Atenent a aquest moment històric, tinc la intenció d’anar escrivint a partir d’ara tots aquells esdeveniments més importants que es succeeixen, a mode de diari encara que el format no seria del dia a dia. Els aniré penjant al Blog.


Aquest escrit és el número 282 de la cadena Blog-Via cap a la independència i està enllaçat amb el blog 283 de l'Adriana Llongarriu: "La vella xiruca"  Fes click al link per a enllaçar http://itinerariscompartits.blogspot.com.es